Din handlekurv er tom

Personvernerklæring

Vi bruker toppmoderne teknologi for å beskytte våre kunder og oss selv mot svindel. Alle kredittkortinformasjon er lagret på Yahoo! Sikre servere (kun i 30 dager) som vi ser når bestillingen er klar til levering. Din finansiell informasjon er ikke flytende via cyberspace, heller ikke din kredittkortinformasjon blir dirigert via e-post.

Kredittkortbehandling håndteres av Fifth Third Processing Solutions Drevet av Vantiv, i sanntid med adresseverifisering. Alle transaksjoner er verifisert for en adressekamp, ​​så bruk adressen som du mottar din kredittkortoppgjør på, i "Bill to" -delen på bestillingsskjemaet.

Eventuelle papirer som gjelder for din bestilling, blir ødelagt innen 60 dager og skåret ut for å bli fjernet. I motsetning til mange andre bedrifter, holder vi ikke permanent en oversikt over dine kredittkortdata.

All informasjon vi får om deg er privat. Vi har ingen interesse i å selge eller distribuere noe unntatt våre sportsklær. I motsetning til mange andre nettsteder er våre kunder aldri pålagt å registrere før de foretar en kjøp.

Tredjeparts webbeacons: Vi bruker tredjeparts web beacons fra Yahoo! Å bidra til å analysere hvor besøkende går og hva de gjør mens de besøker nettstedet vårt. Yahoo! Kan også bruke anonym informasjon om dine besøk på dette og andre nettsteder for å forbedre sine produkter og tjenester og gi annonser om varer og tjenester av interesse for deg.

Vi kan i fremtiden sende en e-post med "varehandel" til å varsle kundene våre til spesialsalg, men på 13 år har vi aldri gjort massemelding. Vi kontakter bare våre kunder over deres bestillinger av spørsmål.

Takk for at du kjøpte hos oss!